kávé

Így lehet fenntarthatóbb az irodai étel- és italfogyasztást

A fenntarthatóság ma már nem csupán otthoni törekvés, hanem a munkahelyek mindennapjait is egyre inkább áthatja. A környezettudatos gondolkodás terjedésével egyre több vállalat és intézmény tesz lépéseket azért, hogy csökkentse ökológiai lábnyomát. Az étel- és italfogyasztás környezetre gyakorolt hatásának mérséklése különösen fontos, mivel ez mindennapos tevékenységeink egyik legjelentősebb részét képezi. Íme, öt praktikus tipp, amelyek segítségével fenntarthatóbbá tehetjük a munkahelyi étel- és italfogyasztást.

Elültetjük a változás magjait

Élvezze ki a Julius Meinl kávé által adott pillanatot és legyen Ön is a változás részese a kávé világnapján!

Brit kutatók vizsgálták, miként lehet jelentősen csökkenteni a kávé szénlábnyomát

Brit kutatók vizsgálták, miként lehet jelentősen, mintegy 77 százalékkal csökkenteni a kávé szénlábnyomát.